Om Koncernen

Thorlund Skou A/S er en moderne distributør af trælast til en lang række segmenter indenfor den professionelle B2B marked. Koncernen importerer og distribuere mere end 250.000 kubikmeter softwood til det danske, polske, baltiske og tyske marked. Importen sker fra mere end 150 savværker fordelt rundt om Østersøen, hvoraf importen fra Norge og Sverige udgør 2/3 af den samlede import.

Visionen er at det skal være nemt at handle med Thorlund Skou A/S, derfor er vi 16 sælgere der hver især passer godt på deres kundeportefølje.

Missionen er at fremskaffe rette specifikation og kvalitet på trælast til skarpest pris.

Når det er sagt er vores underliggende mission at bygge kundekoncepter med savværker således vi kan dække kundens behov med størst mulig effektivitet i produktion og logistik. 80 % af vores distribution sker direkte fra savværk til kunde, 2 fluer med et smæk: laveste omkostning og lavest Co2 footprint.

Produktion og distribution i Danmark.

Koncernen har eget distributionslager og træforarbejdning i Brande og Løgstrup, der primært servicere danske kunder. Vi har mere end 25 års erfaring i træforarbejdning og vores anlæg omfatter NTR Trykimprægnering, opstrøning, tørring, høvling og overflademaling. 15.000 m3 produktionsfaciliteter og lager under tag på talt 8 hektar distributionspladeser

Produkter:
Vi leverer alle trælastprodukter og løsninger der indgår i konstruktion og som klimaskærm i byggeri, samt alt trælast der anvendes i udemiljøer.

Trykimprægneret træ
Konstruktionstræ
Gran og fyr i alle sorteringer
Nedtørret trælast
Vindueslimtræ
Termotræ
I-bjælker
Limtræ
Profilerede og malede træbeklædningerMarkedssegmenter:
Thorlund Skou koncernen arbejder under en række forskellige Brands målrettet de enkelte segmenter.

Thorlund Skou A/S og NUP A/S
Udelukkende salg af prof produkter til byggeri og tømmerhandler i Danmark.

Drewno Nordic
Salg træindustri og byggeri i Polen

TS Timber
Salg til træindustri Danmark

Løgstrup træindustri
Produktion af kundespecifikke løsninger til byggeri og tømmerhandler

Bjerringbrovej 10
DK-8850 Bjerringbro
Bogholderi: 24691166
Træffes: 8.00-15.00
Salg: 24691164
Ring gerne
info@thorlundskou.dk
Kontakt vores sælgere
TOP